دستاورد دانش بنیان ها در حوزه هوش مصنوعی؛

عرضه آموزش های تعاملی با عینک های حقیقت افزوده

عرضه آموزش های تعاملی با عینک های حقیقت افزوده به گزارش لینک بخر دات کام، تعدادی از پژوهشگران یکی از شرکتهای دانش بنیان بر پایه حقیقت افزوده و حقیقت مجازی، شبیه سازهای آموزشی برای حوزه های مختلف نظامی، پزشکی و صنایع نفت و گاز عرضه کردند که به قول آنها با استفاده از تکنولوژی، آموزش های تعاملی در فضای مجازی عرضه می شود.


صادق حیدری، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان در گفتگو با ایسنا با بیان این که این شرکت در زمینه فناوری اطلاعات فعال است، اظهار نمود: به صورت تخصصی در زمینه هوش مصنوعی، متاورس، حقیقت افزوده و حقیقت مجازی فعال هستیم.
وی افزود: یکی از زمینه های تحقیقاتی ما در حوزه شبیه سازهای آموزشی مبتنی بر حقیقت مجازی است که با استفاده از عینک های VR استفاده می شود.
حیدری با اشاره به اینکه این شبیه ساز آموزشی در حوزه های مختلفی کاربرد دارد، اظهار داشت: شبیه سازها برای مجموعه های نظامی، شبیه سازهای پزشکی و صنعتی برای یادگیری تکنسین های برق، مکانیک و جوشکاری و سایر حوزه های مبتنی بر صنعت همچون دستاوردهای «سلیکون تک» به حساب می آید.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان تصریح کرد: جامعه به سمت آموزش های مجازی در حرکت است و از پس از انتشار کرونا استفاده از این ابزارها فراگیرتر شده است و جامعه هم بیشتر با شبیه سازهای آموزشی آشنا شدند.
حیدری، خاطرنشان کرد: این شبیه سازها بر پایه تکنولوژی حقیقت افزوده و حقیقت مجازی طراحی شده است و زمانیکه ما این فناوری را عرضه کردیم در حوزه های مختلف آشنایی زیادی با آن نداشتند، بگونه ای که در حوزه پزشکی، پزشکان با این فناوری آشنا نبودند؛ ازاین رو دوره های آموزشی برای آنها برگزار کردیم.
وی افزود: ولی کاربرد آن در حوزه پزشکی بسیار راحت است؛ بعنوان مثال درسی که در حوزه پزشکی در مدت ۸ جلسه عرضه می شود، ما می توانیم در مدت ۴۵ دقیقه با استفاده از روش های شبیه سازی تعاملی به دانشجویان عرضه دهیم و تفهیم نماییم.
حیدری در مورد تجاری سازی این فناوری، اظهار داشت: فناوری ما به دانشگاه های علوم پزشکی مشهد، تهران، بعضی از صنایع مانند نفت خلیج فارس و مس کرمان عرضه شده است.
وی با اشاره به اینکه این فناوری در صنعت نفت برای عرضه آموزش به تکنسین ها استفاده شده است، توضیح داد: دستگاههای موجود در صنعت نفت گران و در حد چند میلیون دلاری است و در صورتیکه بر روی این دستگاه ها به تکنسین ها آموزش داده شود، امکان دارد دستگاه خراب شود؛ ولی با استفاده از این تکنولوژی از صدمه رسیدن به دستگاه ها در حین آموزش جلوگیری خواهد شد.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به اینکه محتوای آموزشی از جانب این شرکت عرضه می شود، تصریح کرد: سناریوی این آموزش ها از جانب صاحبان کسب و کار به ما عرضه می شود.




منبع:

1402/04/23
17:09:28
5.0 / 5
398
تگهای خبر: آموزش , تكنولوژی , دستگاه , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۴